Uitvaart Zetten

Uitvaart Zetten

Een uitvaart in Zetten, u staat er niet alleen voor

Iemand verliezen zorgt voor een rollercoaster aan emoties. Er is verdriet, er zijn herinneringen en er moet helaas ook heel veel geregeld worden. Zaken waar u helemaal niet mee bezig wilt zijn, moeten wel gebeuren. Er moet contact opgenomen worden met familieleden, vrienden en kennissen. Maar daarnaast moeten er ook allerlei dingen geregeld worden voor de uitvaart in Zetten. Wilt u ene crematie of begrafenis? Misschien wel een afscheidsdienst in een kerk, wilt u vooraf nog gelegenheid tot condoleren en moet er ook iemand spreken op de afscheidsdienst? Allemaal zaken die komen kijken bij het regelen van een uitvaart in Zetten, maar gelukkig staat u er niet alleen voor. U kunt rekenen op hulp van mensen in uw omgeving en op die van ons.

Wij staan dicht bij u in deze periode, maar kunnen alles met afstand bekijken. Heeft u vragen? Bent u bang dat u iets vergeten bent te regelen of weet u nu even niet meer of u alles echt wel heeft geregeld? Tijdens deze periode staan wij voor u klaar. Niet alleen tijdens de uitvaart in Zetten. Maar ook ervoor en erna. Bij vragen belt u ons, wij weten precies wat er allemaal is geregeld en wat er nog op de planning staat.

Op de dag van de uitvaart in Zetten zijn wij uw aanspreekpunt. Het enige wat u hoeft te doen is er te zijn en afscheid nemen. Wij regelen al het andere. Heeft iemand vragen of moet er iets geregeld worden? Op deze dag zijn we er om u te ondersteunen en te ontlasten.

Sinds 1996 staan wij voor u klaar en verzorgen wij kleinschalige, persoonlijke en eigentijdse uitvaarten. Kunnen wij u van dienst zijn? Bel 0488-44 33 94.

De periode na de uitvaart in Zetten

De week van overlijden tot aan de begrafenis of crematie is een roes. U voelt heel veel, maar er is weinig tijd om stil te staan bij het verlies. In deze week wil iedereen in uw omgeving u vertellen hoe verdrietig het is en hoe de overledene gemist gaat worden. Maar juist de periode na de uitvaart in Zetten is de tijd dat het allemaal tot u gaat doordringen. U wordt niet meer geleefd en het besef dringt door. Juist nu heeft u de mensen om u heen nodig om alles een plekje te geven.

Ook na de uitvaart in Zetten blijven wij voor u bereikbaar. Wanneer er nog zaken afgehandeld moeten worden kunnen wij u hierbij ondersteunen en adviseren en daarnaast houden we u uiteraard ook op de hoogte over ontwikkelingen met betrekking tot bijvoorbeeld de begraafplaats of de crematie.

Kunnen wij u helpen?

Heeft u onze hulp nodig omdat er iemand is overleden? U kunt ons 7 dagen per week 24 uur per dag bereiken.

Ook wanneer u vragen heft met betrekking tot een uitvaart, verzekeringen of andere zaken zijn wij bereikbaar. Soms willen mensen voordat ze komen te overlijden alles alvast regelen, zodat nabestaanden goed achterblijven. Ook hierbij kunnen wij u ondersteunen.