Locatie

De familiekamer

Het opbaren van een overledene gebeurt regelmatig thuis, maar als dit door omstandigheden niet mogelijk of wenselijk is, dan is onze familiekamer een goed alternatief. Geen gewone rouwkamer, maar een als huiskamer ingerichte ruimte, waar jong en oud zich thuis kan voelen. Zo kan iedereen in zijn/haar eigen tijd afscheid nemen in alle rust en ruimte.

Koffie en thee

Alles ademt hier sfeer en rust. We merken dat mensen zich snel op hun gemak voelen in ons Afscheidshuis. Er is mogelijkheid om zelf koffie, thee en frisdrank te pakken en samen mooie herinneringen te delen.

Een warme ruimte

Geen kille aula maar een warme ruimte. En stoelen die ook nog eens écht lekker zitten. Geen standaard opstellingen maar de mogelijkheid om het naar ieders wensen in te richten.

Afscheidsdienst

In ons afscheidshuis hebben wij ruimte tot 75 personen. Direct naast het pand bevindt zich een parkeerplaats met ruimte voor ruim 60 auto’s.

Na afloop van de dienst wordt de overledenen begeleid naar de begraafplaats of crematorium. Ook is het mogelijk om de overledenen uit te zwaaien. En aansluitend met de naaste familie en vrienden nog even samen te zijn met een hapje en een drankje.


Stijlvol vervoer

Bij de Betuwe Uitvaart kiezen we voor persoonlijk en sfeervol. Daarom hebben wij geen opvallend rouwvervoer maar standaard een stijlvolle Vito als overbrengwagen.
Andere wensen? Niks is te gek, vraag naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Tip: Stel uw navigatie in op Kalkestraat 6 of 4b, daartussen vindt u de oprijlaan naar ons afscheidshuis. 
Klik op de afbeelding om te vergroten.