Uitvaart Tiel

Uitvaart Tiel

Een passend afscheid bij een uitvaart in Tiel

Iedereen die een dierbare verliest wil een passend afscheid. Een moment waar u stil kan staan bij het overlijden, het gemis en de mooie herinneringen. Onze uitvaartverzorging nabij Tiel ondersteunt u hier graag in. Sinds 1996 staan wij voor u klaar en verzorgen wij kleinschalige, persoonlijke en eigentijdse uitvaarten.

Een tijd vol emoties waar er ook nog eens veel van u wordt gevraagd. Er moet een hoop geregeld worden en tijd om stil te staan bij uw eigen verdriet is er nog niet. Mensen weten vaak niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een uitvaart nabij Tiel, totdat het zover komt. We hopen het allemaal zo lang mogelijk uit te stellen, maar we weten ook dat het op een dag zo ver is. Er moet een uitvaart nabij Tiel worden geregeld en dan is het belangrijk dat u het vertrouwen in handen kan leggen van een kundig uitvaartcentrum nabij Tiel.

Een uitvaartcentrum nabij Tiel kan u hier natuurlijk heel goed bij helpen, al zijn er wel een aantal zaken waar u zelf alvast over na kunt denken.

Wat moet u regelen voor een uitvaart in Tiel?

Heel veel zaken worden natuurlijk gewoon door het uitvaartcentrum in Tiel voor u geregeld. Er zijn echter ook een aantal zaken waar u zelf over na kunt denken. Dit zijn vaak de zaken die meer tot de emoties en herinneringen behoren.

Omdat wij inmiddels veel ervaring hebben op het gebied van uitvaartverzorging in Tiel, kunnen we u een lijstje geven waar u zelf alvast over na kunt denken:

  • Wilt u bloemen ter afscheid en zo ja, zijn er speciale bloemen of was er een wens van de overledene voor een bepaalde bloem? Dit kunnen we als uitvaartverzorging in Tiel namelijk benoemen op de rouwkaart.
  • Is er een bepaalde tekst, een gedicht of een spreuk die op de rouwkaart geplaatst moet worden? Daarnaast is het ook goed om alle namen alvast te hebben van iedereen die op de kaart komt te staan. Denk hierbij ook aan aanhang en de correcte spelling van de namen.
  • Wordt er muziek afgespeeld tijdens de plechtigheid? Welke muziek vond de overledene mooi of bij welk nummer heeft u goede herinneringen?
  • Is er iemand die op de uitvaart in Tiel wil spreken? Denk hierbij aan familieleden, vrienden of collega’s.
  • Wilt u een bepaalde dresscode hanteren? Sommige mensen vinden het fijn als er op de dag van de uitvaart in Tiel een bepaalde kleur wordt gedragen.

Bovenstaande punten kunt u op uw gemak doornemen en over nadenken. Wanneer u er niet uitkomt kunt u altijd de hulp van ons uitvaartcentrum in Tiel inschakelen. U staat er niet alleen voor.

Neem contact op

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u graag een van onze medewerkers spreken? Wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Neemt u gerust telefonisch contact met ons op.