Uitvaart Elst

Uitvaart Elst

Een uitvaart in Elst regelt u bij ons

Een uitvaart in Elst regelen is niet iets wat u dagelijks doet. Gelukkig is daar ons uitvaartcentrum nabij Elst, wij zijn hier wel ervaren in en kunnen u dan ook ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Waar u denkt vanuit emoties, hebben wij alles op een rijtje. Onze uitvaartonderneming regelt heel veel verschillende soorten uitvaarten in Elst en we kunnen dus ook u ondersteunen in dit proces. Sinds 1996 staan wij voor u klaar en verzorgen wij kleinschalige, persoonlijke en eigentijdse uitvaarten.

Heeft u het gevoel dat u helemaal geleefd wordt en er geen tijd is voor uw verdriet? Laat alle zaken die geregeld moeten worden maar over aan onze uitvaartonderneming in Elst. Wij kunnen u helpen en ondersteunen in alle zaken die geregeld moeten worden.

Geld en de juiste verzekering moet in deze situatie niet uit mogen maken. Helaas is het wel iets waar u rekening mee dient te houden. Wij kunnen u ook hierbij ondersteunen. Een gesprek van tevoren kan u inzicht geven in de eventuele kosten en welke verzekering de kosten kan dekken. Ons uitvaartcentrum nabij Elst werkt samen met Ardanta uitvaartverzekeraar. Wanneer u een dienstenpakket in natura afsluit, zijn er voor de nabestaanden geen achteraf kosten.

Uitvaart in Elst, het laatste afscheid

Een uitvaart in Elst is een eerbetoon aan de persoon die is overlijden, maar het is tevens ook een moment waarbij familie en vrienden afscheid kunnen nemen. Het is belangrijk om dit op een mooie manier te regelen. Het biedt namelijk troost om met elkaar te zijn en herinneringen op te halen. Stil te staan bij het leven en de mooie momenten die zijn geweest. Een uitvaart in Elst is een samenkomst van mensen die allemaal, veraf of dichtbij, een band hebben gehad met de overledene. Op dit soort momenten ervaart u dat u er niet alleen voorstaat.

Onze uitvaartonderneming nabij Elst kan veel zaken uit handen nemen, toch moet u zelf ook een aantal beslissingen nemen. Denk hierbij aan:

  • Wel of geen sprekers op de afscheidsdienst?
  • Wat voor soort bloemen wilt u hebben tijdens de afscheidsdienst?
  • Wilt u voor de begrafenis of crematie ook nog een moment inplannen zodat mensen afscheid kunnen nemen van de overledene?
  • Wordt er muziek gedraaid tijdens de plechtigheid? Zo ja, welke muziek?
  • Wilt u gebruik maken van volgauto’s?
  • Is er misschien een dresscode? We zien vaak in de praktijk dat mensen het mooi vinden dat iedereen in een bepaalde kleur tevoorschijn komt. Of misschien wilt u duidelijk maken dat het niet gewenst is om bijvoorbeeld in het zwart te komen.
  • Wie wordt er allemaal op de rouwkaart vernoemd? Check van tevoren ook even goed de spelling van de namen.
  • Welke tekst wilt u op de rouwkaart? Is er misschien een gedicht of bepaalde levensspreuk die slaat op uw dierbare?

Wij kunnen bovenstaande allemaal voor u regelen, het is alleen wel belangrijk om te weten waar uw voorkeur naar uit gaat.

Wij helpen u graag

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen? Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen.