Crematie Tiel

Crematie Tiel

Geen crematie in Tiel hoeft hetzelfde te zijn

Iedereen is uniek, dit geldt ook voor de manier waarop we ons laatste afscheid kunnen inzetten. Een crematie in Tiel hoeft niet hetzelfde te zijn al die van een ander. Alles om de crematie in Tiel heeft u namelijk zelf in de hand.

Uiteraard de manier van cremeren in overal hetzelfde, maar alles vooraf en daarna kunt u zelf bepalen. Mensen weten vaak niet wat ze kunnen en mogen verwachten, het is tenslotte niet iets waar u dagelijks mee bezig bent. Wij leggen u graag uit waar u allemaal aan moet denken bij een crematie in Tiel.

Afscheid nemen bij een crematie in Tiel

Voordat er overgegaan wordt op de crematie in Tiel, kunt u natuurlijk de afscheidsdienst helemaal zelf invullen. Wij helpen u hier graag bij. Sinds 1996 staan wij voor u klaar en verzorgen wij kleinschalige, persoonlijke en eigentijdse uitvaarten. Kunnen wij u van dienst zijn? Bel 0488-44 33 94.

Er zijn verschillende mogelijkheden met betrekking tot een afscheidsdienst. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een aula bij het uitvaartcentrum, maar misschien wilt u liever dat er een passend afscheid plaatsvindt in een kerk.

Tijdens deze afscheidsdienst vooraf aan de crematie in Tiel kunnen er mensen spreken. Mooie woorden over de persoon die is overleden. Dit is niet alleen ene blijk van respect, maar kan ook troostend werken voor de nabestaanden. Ook kan er muziek worden afgespeeld. Een nummer waar de overledene bij leven verzot op was of wat symbool staat voor zijn of haar leven.

Een veel gestelde vraag die wij krijgen, zijn de bloemen die gekozen worden. Is het mogelijk om ook bloemen te hebben wanneer iemand kiest voor een crematie in Tiel? Het antwoord hierop is ja. Bloemen kunnen gewoon worden neergelegd op de plek waar het afscheid plaatsvindt. Bloemen zeggen heel veel zonder dat er woorden aan te pas komen. Op deze manier kunt u een laatste blijk van respect tonen, maar ook voor de nabestaanden is het fijn om te zien dat hun dierbare zo geliefd was.

Of u nu kiest voor een crematie in Tiel of een begrafenis, in principe is alles vooraf hetzelfde. Pas na het afscheid verandert de situatie. Familie kan kiezen om erbij te zijn totdat de dierbare wordt overgebracht naar het crematorium waar de crematie zal plaatsvinden.

Na de crematie wordt de as van de overledene bijvoorbeeld in een urn bewaard. Maar ook hiervoor zijn heel veel verschillende manieren. Onze uitvaartbegeleider vertelt u hier graag meer over.

Meer informatie en contact

Het verliezen van een dierbare is een moeilijke en verdrietige situatie. U wordt overweldigd door alle gevoelens en daarbij willen wij u graag helpen. Ons team is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar om u te ondersteunen in deze situatie. Wilt u ons spreken of is er iemand overleden? Neemt u dan telefonisch contact op.